U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterRss

Voeg deze pagina toe aan uw virtuele brochureAfdrukkenE-mail
Kids : Ontspanning

Dinant Evasion, een dag vol emoties voor je kinderen!

Dinant Evasion, een dag vol emoties voor je kinderen!
© Dinant Evasion
Dinant Evasion, een dag vol emoties voor je kinderen!
© Dinant Evasion
Dinant Evasion, een dag vol emoties voor je kinderen!
© Dinant Evasion
Dinant Evasion, een dag vol emoties voor je kinderen!
© Dinant Evasion

3 formules voor gezinnen met kinderen in Dinant: de afvaart van de Lesse, het avonturenparcours en de bootjes zonder vaarbewijs. Stuk voor stuk superideeën voor een geslaagd dagje uit! 

Ontdek zeker de nieuwe evenementenkalender 2016:  een selectie van groepsactiviteiten waar nu ook individuen kunnen aan deelnemen. Mis deze kans niet!

De troeven voor je kinderen

 • Kinderen van 3 tot 6 jaar: varen met de elektrische bootjes  
 • Er is geen vaarbewijs nodig voor deze gemakkelijk te besturen bootjes: één handgreep voor de richting en de snelheid. Neem je kinderen op je schoot, laat ze zelf varen en ontdek de verrassende microkosmos van de Maas: de vrachtboten, de kajaks en de weelderige fauna en flora langs de oevers.  

 • Kinderen van 6 tot 12 jaar : water en schaterlachen 
 • Ga met het hele gezin 12 of 21 km kajakken op de Lesse en geniet van een trip in een prachtig stukje natuur. Het is veilig want de kajaks kunnen niet zinken. Dolle pret verzekerd bij de passage van de twee dammen... Spannend, wie haalt er droog de eindstreep? 

 •  Tieners: avontuur en grote uitdagingen
  Verschillende parcours in de lucht of ondergronds met op het programma: Via ferrata, apenbrug, death-ride, funcable, afdaling in rappel, beklimmingen, paintball en lasergame. Dit alles onder de deskundige begeleiding van gebreveteerde monitoren en met de nodige veiligheidsuitrustingen (helmen en sluithaken). 

Nieuw: de indrukwekkende spiderdraad en de slinger op meer dan 60 meter hoogte. Een flinke portie durf is mooi meegenomen!

Reserveer

 • online : http://www.dinant-evasion.be/nl/individuelen-families-en-groepen-van-minder-dan-20-personen.html?IDC=69&IDD=121

Nadere inlichtingen

 • telefonisch op : +32 (0) 82 22 43 97
 • online : http://www.dinant-evasion.be
 • via e-mail : info@dinant-evasion.be

PLUSToeristische info over de gemeente DINANT

Dinant Evasion: afvaart van de Lesse met een kajak (ANSEREMME)

Afvaart van de Lesse. 21 km ongerepte natuur. De Lesse kruipt en slingert door een landschap van middeleeuwse kastelen, natuurparken, prehistorische grotten, statige rotsen en,...
Lees meer
Adres:
Place Baudouin I 2
5500 ANSEREMME (DINANT)
Tel.:+32 (0) 82 22 43 97


Ligging

Ligging

We zijn niet verantwoordelijk voor mogelijke wijzigingen van de prijs. Gelieve contact op te nemen met de organisator voor uw vertrek.