U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterRss

Voeg deze pagina toe aan uw virtuele brochureAfdrukkenE-mail
Hotel

CROWNE PLAZA BRUSSELS AIRPORT ****

CROWNE PLAZA BRUSSELS AIRPORT
© Intercontinental Hôtelsgroup

Dankzij de makkelijke verbinding met de luchthaven van Zaventem en het centrum van Brussel, is het Crowne Plaza Brussels Airport ideaal voor zowel toeristen als zakenlui.
Het hotel combineert vergaderruimtes met een persoonlijke service. De 315 kamers met airconditioning beschikken allemaal over de modernste technologieën om aan de behoeften van de gasten te beantwoorden.
900 m² conferentie ruimte is verdeeld over 16 zalen met natuurlijk licht en 2 prestigieuze vergaderzalen.
Ons terras is de ideale plek om tot rust te komen en en te genieten van het prachtige zicht op het 3 ha park en de waterpartijen.


900 m² conferentieruimte (16 zalen waarvan 15 met natuurlijk licht en 2 prestigieuze vergaderzalen). We bieden ook een uitstekende keuze aan menu's en forfaits voor lunches en seminaries.

Snelle draadloze internetverbinding in de lobby, openbare ruimtes en alle conferentiezalen.

De Health & Leisure Club is de gedroomde plek om te ontspannen (fitnesszaal, twee sauna's en stoombad). Os terras is de ideale plek om tot rust te komen en en te genieten van het prachtige zicht op het 3 ha park en de waterpartijen.

Elke dag gevarieerd buffet in het restaurant en verschillende snacks in de bar en het atrium. 's Avonds gevarieerde en inventieve gerechten. 24u room service.


Capaciteit: 630 personen, 315 kamers

Lift Bar Comfort voor kinderen RECEPTIE 24U/24 Restaurant SAUNA FITNESSZAAL TUIN DIEREN TOEGELATEN PARKING Minibar KREDIETKAARTEN AANVAARD GRATIS VERVOER HOTEL-LUCHTHAVEN WIFI FRANÇAIS ANGLAIS NEERLANDAIS Duits

Reserveer

  • telefonisch op : +32 (0) 2 416 33 33
  • via fax : +32 (0) 2 416 33 44

Nadere inlichtingen

  • telefonisch op : +32 (0) 2 416 33 33
  • via fax : +32 (0) 2 416 33 44
  • online : http://www.crowneplazabrusselsairport.be
  • via e-mail : cpbrusselsairport@whgeu.com

PLUSToeristische info over de gemeente MACHELEN