U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterRss

Voeg deze pagina toe aan uw virtuele brochureAfdrukkenE-mail
Festival : Muziek

Feest van de Muziek in Brussel

Feest van de Muziek in Brussel
© Bernard Babette

Vier de zomerzonnewende met honderden gratis concerten in Brussel en Wallonië! Van 17 tot 21 juni 2016.

Sinds zijn ontstaan meer dan 30 jaar geleden haalden al vele landen, regio's en steden hun inspiratie bij het Feest van de Muziek.

In Wallonië en Brussel is het al voor de 32e keer dat er gedurende 3 dagen gefeest wordt in meer dan 40 steden en gemeenten. Op tientallen verschillende podia zullen ongeveer 700 concerten en gratis animatie georganiseerd worden.

Het wordt opnieuw een grote culturele bijeenkomst die de diversiteit van de artistieke en muzikale wereld in de Federatie Wallonië-Brussel weergeeft. Het is belangrijk om steeds te herhalen dat dit concept een politieke boodschap meedraagt: die van democratisering en participatie.

Het is inderdaad het ideale evenement om mooie en nieuwe muzikale composities van zowel amateurs als professionals te ontdekken.

Aangezien de muziek heel uiteenlopend is, is er voor elk wat wils. En dat maakt het concept net aantrekkelijk: je kan er ontdekken, luisteren, er van houden of er niet van houden. Het totaalplaatje in een gezellige, hartelijke en niet-commerciële sfeer.

Kom de muziek vieren in heel België!

Nadere inlichtingen

  • telefonisch op : +32 (0) 2 550 13 20
  • online : http://www.fetedelamusique.be
  • via e-mail : info@fetedelamusique.be


We zijn niet verantwoordelijk voor mogelijke wijzigingen van data en/of programma's. Gelieve contact op te nemen met de organisator voor uw vertrek.