U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterRss

Samen naar Brussel, 1 weekend, 3 dagen & romantische routes


Zin in romantisch weekend samen? Kies voor de charme van Brussel. De levendige stad ligt dichtbij, ideaal voor een stedentrip. Het historische hart is gevuld met rijk cultureel erfgoed, gezelige cafés en goede, betaalbare restaurants. Lekker samen weg om te genieten van cultuur, erfgoed, gastronomie én van elkaars gezelschap!


Laat onze routes Samen naar Brussel: Reisgids u de weg wijzen om samen de mooiste, leukste en beste plekken van de Europese hoofdstad te ontdekken. Wandel via groene parken en sfeervolle pleinen naar de highlights van Brussel en kijk onderweg heerlijk om u heen (Grote Markt!). Strijk af en toe ergens neer voor een culinaire pauze met een Brusselse specialiteit als een lokaal bier, wafel of echt goede chocolade.   

 

test c
Reisboekje
 
Bekijk de reisgids om samen optimaal te genieten van 3 dagen Brussel. Met deze wandelingen en routes ontdekt u de mooiste, leukste en beste culturele en culinaire adressen in Brussel. Trakteer uzelf!
Musts
 
Om uw citytrip zo makkelijk mogelijk te maken en te zorgen dat u optimaal van uw weekendje samen in Brussel kunt genieten, hebben wij de niet-te-missen locaties en uitstapjes voor u op een rij gezet.
Logeren
 
Om het beste uit jullie verblijf in Brussel te halen, geven we jullie een selectie van de fijnste hotels en de meest aantrekkelijke arrangementen waarbij alles is inbegrepen.
Uitgaan
 
Als u samen op stedentrip bent, wilt u natuurlijk weten wat de beste adressen voor restaurants zijn en waar de de gezelligste kroegen, cafés en jazzcafés zitten. Alles over ‘The best of Brussels’!
Ontdekken
 
Samen naar metropool Brussel: met z’n tweeën genieten van de sfeervolle hoofdstad. Ideaal voor een citytrip met je geliefde. Tijd voor elkaar, een museum, heerlijk uit eten gaan en lekker ronddwalen.
Kaart
 
Bekijk de reisgids om samen optimaal te genieten van 3 dagen Brussel. Met deze wandelingen en routes ontdekt u de mooiste, leukste en beste culturele en culinaire adressen in Brussel. Trakteer uzelf!