U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterRss

Overnachten in Brussel

 

Brussel heeft een zeer groot aanbod van hotels, bed and breakfasts en andere vormen van accommodatie waaronder jeugdherbergen. Er zijn camperplaatsen en in de zomer kunt u er kamperen.

 


© WBT - J. Berquez

 

Hotel

Brussel heeft een groot aantal hotels in alle comfort- en prijsklassen. U vindt hotels via onze hotelpagina. En via onze (weekend)arrangementen.

 

Tips: hotels in Brussel hanteren aantrekkelijke prijzen in het weekeinde! Een verblijf in de Europese hoofdstad is voordeliger als u kiest voor een overnachting op de vrijdag- en zaterdagavond. Graag duurzaam slapen? Steeds meer hotels beschikken over het Green Key-keurmerk Groene Sleutel.

 

Bed and Breakfast of Chambre d'hôte

Ook voor een bed and breakfast (of chambre d'hôte) kunt u in Brussel terecht.
Bed and Brussels
 

Jeugdherbergen

Voor de smallere portemonnee zijn er drie jeugdherbergen.
Sleepwell
Jeugdherbergen in Wallonië

 

Camping

In juli en augustus is er in de omgeving van de Europese wijk een camping.
Camping Ciel Ouvert

 

Camperplaatsen in Brussel: bij de jeugdherberg vestiging Molenbeek zijn 5 standplaatsen beschikbaar met gebruik van de faciliteiten van de jeugdherberg. Vestiging Molenbeek, meer informatie en reserveren (00 32) 24.10.38.58 of kijk op Jeugdherbergen in Wallonië

 

Appartementen

Voor een appartement in de stad zijn er diverse (online) aanbieders. Bijvoorbeeld via Apartments Apart.

Privé appartementen zijn te huur via Wimdu, Airbnb.com, Waytostay en Homeaway.com, vakantiehuizen direct huren van de eigenaar

 

Terug naar introductiepagina Brussel