U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterRss

Gezinsvakantie Ardennen & Wallonië

Ideeën voor een gezinsvakantie in de natuur van de Ardennen of elders in Wallonië? We selecteren de leukste, grappigste, meest leerzame uitjes en fijnste verblijfsmogelijkheden in de Ardennen en Wallonië voor jou en je kinderen.


Er gaat niets boven een vakantie vieren met je gezin. Lekker van alles beleven en ontdekken op slechts een paar uur rijden van huis. Ontdek ze op onze speciale gezinspagina's!

 

 

Musts

   1/1   
Plezier beleven
 
Lekker spelen in een uitdagende speeltuin of met je kinderen naar een attractie of iets actiefs ondernemen? Alle uitstapjes voor gezinnen op een rij.
Wandelen
 
Lekker naar buiten met je kinderen! In het zuiden van België kan je leuke en unieke wandel- en fietstochten maken. Geniet er van de alom aanwezige natuur!
Ontdekken
 
Musea saai voor kinderen? Welnee, niet in Wallonië! Kijk maar in onze selectie van musea en culturele bezienswaardigheden in Wallonië. Leren is leuk!
Logeren
 
Profiteer van onze selectie logeeradressen en verblijfsarrangementen, speciaal voor gezinnen.
Kaart
 
Op deze kaart staan alle interessante aanbiedingen en selectie van uitstapjes voor gezinnen. Plezier maken, wandelen, fietsen, op ontdekking gaan en logeren in Wallonië!