U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterRss

Gezinnen en groepen

 

Met z'n allen naar de Ardennen, er even lekker tussen uit. In de Ardennen is zoveel te doen dat er voor iedereen iets te kiezen valt. Een kasteelbezoek, met z'n allen fietsen op een voormalig treinspoor, een wandeling om een geocache te zoeken...

 


© OPT / J.P. Rémy /© OPT /OPT-S.Wittenbol / J.P. Rémy /

 

Grotten en dino's

Natuurlijk zijn er attractieparken als Walibi en PlopsaCoo waar de kinderen graag naartoe zouden willen. Verdeeld over het gebied vindt u uitstapjes genoeg voor jonge vakantiegangers. een groot wetenschappelijk avonturenpark, à la Nemo in Amsterdam, is te vinden in de omgeving van Mons. Vele dieren- en safariparken, themaparken over de prehistorie en een groots belevingscentrum Euro space Center trekken kinderen aan.

 

En dan zjn er natuurlijk de dino's, de allereerste skeletten van iguanodons zijn in een mijn in het zuiden van België gevonden. Nu levensgroot te bewonderen in Brussel en in Bernissart.

 

Racecircuit van België

Het voordeel van een vakantie in het zuiden van België is dat de afstanden niet groot zijn. Zo is er voor iedereen iets 'in de buurt' te bezoeken. Bovendien is de verscheidenheid aan mogelijkheden groot: van een grot tot wellness en een racecircuit in Spa Francorchamps - maakt de Ardennen extra aantrekkelijk.

 

In de rubriek Er op uit vindt u alle mogelijkheden voor cultuur, daguitstapjes en actieve uitstapjes en tochten.

 

Ook bevat de website van 365.be uitgebreide informatie over bezienswaardigheden inclusief beschrijving, openingstijden en prijzen.
365 ontdekkingsdagen - Toeristische attracties en Musea van België.

 

Reist u met een grote groep mensen, dan zijn er speciale rondleidingen te boeken. Neem dan vooral contact op met de attractie van uw keuze of benader ons via informatie @ belgie-toerisme.nl.

 

Terug naar introductiepagina Echte Ardennen