U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterRss

Fietsen in Wallonië en de Ardennen

 

2016: Fietsen in Wallonië en de Ardennen

 

Ontdek Wallonië en de Ardennen op de fiets! 2016 is Fietsjaar in de Ardennen. Het toeristische thema van Wallonië en de Ardennen sluit goed aan bij ons, fietsgrage Nederlanders!

 

Fietsroutes in Wallonië en Ardennen

Verken nieuwe fietsknooppunten, fietsroutes die aansluiten op nationale of internationale routes of kies voor al bestaande routes in het zuiden van België. Er is een ruime keuze voor zowel korte als lange fietsroutes, gemakkelijke (RAVeL-routes en Vennbahn) tot uitdagender tochten en 'off road' als u op een mountainbike stapt.

 

Ruime keuze niveaus en afstanden

De verscheidenheid aan routes maakt dat iedereen kan komen fietsen in Wallonië en de Ardennen; of u met kinderen reist, een ontspannen tochtje wilt maken of juist een fietsuitdaging zoekt. Een e-bike vergroot de fietsmogelijkheden. Deze worden op vele locaties te huur aangeboden. Ook is er aandacht voor wie wil mountainbiken.
Een goed begin is het bekijken en aanvragen van onze fietsgids.

 

Fiets Welkom

Kent u de gastvrije fietsadressen van België al? Het netwerk van Fiets Welkom telt zowel accommodatie om te eten en te slapen als locaties waar u terecht kunt om uw fiets te repareren. Zoals de naam al aangeeft: u bent er als fietser welkom!