U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterRss

Evenementen Spa

 

Het jaar begint in maart of april met het Carnaval van Stavelot ten zuiden van Spa, waar de stad wordt bevolkt door maskerdragende feestvierders met een witte outfit en een lange, rode neus: de Blancs Moussis.

In de zomer treden elke zondagmiddag brassbands en harmonieorkesten op in de Galerie Leopold in het Parc des Sept Heures. 
Toeristenbureau Spa

 

Spa Tribute Festival

Begin juli is er het popfestival Spa Tribute dat in drie dagen 42 bands verwelkomt. De bands treden op in de Galerie Leopold in het Parc des Sept Heures. Voor het programma:

 

Spa Francofolies 2017

Het grootste muziekevenement van Franstalig België voor Franstalige muziek zijn de Francofolies in de tweede helft van juli. Vijf dagen lang treden er diverse muziekgroepen op, van Franse chansons tot rockbands, slam en hip-hop.

 

Theaterfestival van Spa, het theaterevenement van de zomer in België

In de eerste helft van augustus vindt het theaterfestival plaats waar nationale en internationale gezelschappen voorstellingen verzorgen. Op het programma staan voorstellingen voor grote en kleine bezoekers.

 

Grote Prijs van België Formule 1 in Spa-Francorchamps

In augustus vindt traditioneel de Grand Prix van België plaats. Dit jaar wordt de Formule 1-race verreden op het Circuit van Francorchamps. Ook op andere momenten in het jaar wordt het circuit gebruikt. Check het programma op de website.
 

 

Festival van Stavelot

Het Muziekfestival van Stavelot wordt er jaar in augustus gehouden.
Festival Stavelot

 

Muzikale Herfst Spa

Van eind september tot in november weerklinken op de mooiste locaties in de stad (kamer)muziek uit de 18de en 19de eeuw.
Muzikale Herfst in Spa

 

Kijk voor alle evenementen in onze Uitagenda!