U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterRss

De navigatielinks overslaan
Lekkerste producten
© WBT - Emmanuel Mathez
Evenementen
© WBT - Alex Kouprianoff
Restaurants
© WBT - Eike Dubois
Culinaire arrangementen
© WBT - Alex Kouprianoff

Eten & Drinken

 

Culinaire verwennerij in het zuiden van België

Gebruik uw vakantie ook als culinaire ontdekkingsreis. Genieten aan tafel, thuis of elders, is een levendige traditie in het zuiden van België. Belgen houden van goed en lekker eten. Neem maar eens een kijkje bij Lekkerste producten waar onder andere veel informatie over chocolade en bier is te vinden. En natuurlijk waar producten verkrijgbaar zijn.

 

U proeft er een grote verscheidenheid. Zowel de traditionele, lokale keuken als de gewaardeerde gastronomische keuken bieden zich aan via vele uitstekende restaurants. Wilt u zelf aan de slag, dan zijn er mogelijkheden voor workshops en proeverijen, bijvoorbeeld bij chocolatiers. Wilt u een weekeinde weg combineren met culinair genieten, neem dan een kijkje bij de culinaire arrangementen.

 

Slapen en proeven

Lokale producten worden op traditionele manier bereid. Een arrangement biedt de mogelijkheid de regionale keuken uit te proberen terwijl u in een gezellige gastenkamer of sfeervol familiehotel, omgeven door prachtige natuur of een bruisende stad, verblijft.

 

Houdt u van België? Onze maandelijkse nieuwsbrief bevat leuke nieuwtjes en verrassende ideeën. U kunt zich te allen tijde weer uitschrijven. Ja, leuk, ik schrijf me in.