U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterRss

Citytrips Brussel

 

Tips voor verschillende stedentrips: ga je op stap met vriendinnen of vrienden, met het gezin of lekker samen?

 

Gulle stad Brussel

Op de Grand Place imponeren de rijke barokke gevels en rondom het plein wandelt u naar de diverse wijken. Elke wijk is weer anders. Het charmante Kasteleinsplein bijvoorbeeld, ook wel Klein Parijs genoemd, herbergt bijzondere winkeltjes en tal van cafeetjes en restaurants. In de Dansaert en Sint-Gorikswijk vindt u uitnodigende designwinkels en boetieks van ontwerpers. De Marollen is een gemoedelijke volkswijk waar elke dag brocantemarkt wordt gehouden.

 

Chique en antiek

Een heerlijk contrast vormt deze wijk met de chique Zavel waar antiekwinkels en kunstgaleries verzamelaars en liefhebbers aantrekken. Even buiten de centrumring wachten de chique Louizalaan en de hippe buurt van Elsene. U komt er snel met de metro of te voet voor wie van wandelen houdt.

 

Veelzijdige metropool

Brussel telt meer dan honderd musea! De bijzondere collecties worden aangevuld met verrijkende tentoonstellingen. De uitgaansagenda van Brussel staat bol van de exposities, culturele evenementen en festivals! Er is altijd iets te ondernemen. Ook voor wie de hele nacht wil doorfeesten. Brussel is een stad vol joie de vivre. Deel er in mee!

Terug naar introductiepagina Brussel