U bevindt zich op de
Uw land
FacebookTwitterRss

Arrangementen in Brussel

Voordelig slapen in het weekeinde in Brussel

Brussel biedt accommodatie aan, van hotel tot bed and breakfast en jeugdherbergen. Het weekeinde is een prima keuze voor een citytrip Brussel. De hotels waar door de week zakenmensen (Europese Unie) verblijven, bieden dezelfde kamers in het weekeinde voor lage prijzen aan. Dat maakt de stad ook aantrekkelijk voor een stedentrip Brussel met kinderen!

 

Blijf op de hoogte van voordelig slapen in Brussel!

Arrangementen met hotel of bed and breakfast in Brussel

Voordelig vakantievieren in deze geweldige stad? Kijk in onderstaande lijst voor een passend en aantrekkelijk geprijsd arrangement. U slaapt in een hotel of B&B.

De onderstaande adressen naar Excel exporterenEen PDF-brochure downloaden met de volgende fiches (Exporteren beperkt tot de 50 eerste resultaten)

Arrangement Cultuur en Natuur voor € 99/p., Dolce La Hulpe Brussels

Arrangement Cultuur en Natuur voor € 99/p., Dolce La Hulpe Brussels
© Dolce La Hulpe Brussels

Romantisch arrangement voor 2 personen in het Dolce La Hulpe Brussels: 1 nacht met ontbijt, 1 toegang tot de Stichting Folon en 1 toegang tot de Abdij van Villers-la-Ville....     vanaf 99€

Lees meer

The Time Travel Company - 'The Battle of the Bulge' tours

The Time Travel Company - 'The Battle of the Bulge' tours
© www.thetimetravelcompany.com

Circuit van verschillende dagen in het spoor van de Slag om de Ardennen - The Battle of the Bulge - in gezelschap van gespecialiseerde Belgische gidsen....

Lees meer